headerphoto

Zakelijk

Ons zakelijk drukwerk, oftewel handelsdrukwerk, bestaat uit een zeer breed pakket. Het bestaat van gehele huisstijlen tot aan diverse reclamedrukwerk. Producten zoals: briefpapier, volgpapier, enveloppen, visitekaarten, met vriendelijke groet kaarten, adresetiketten, afspraakkaarten, rapporten, mappen, kettingformulieren etc. Diverse formulieren en bloks in enkel- of meervoud, geniet of gelijmd, met of zonder nummering of perforatie. Folders, brochures, periodieken, nieuwsbrieven, ansichtkaarten, loten, labels, doosjes, boeken etc. Stickers op rol, stickers voor buiten, stempels, bureauonderleggers, papieren draagtassen en diverse andere producten.

Digitaal of Offset

Dat is eigenlijk de grootste keuze die u bij ons hoeft te maken. Digitaal drukwerk is in vele gevallen het goedkoopste bij kleine oplages tot aan 500 exemplaren. Bij oplages boven de 500 exemplaren geven wij als advies om uw drukwerk in de Offset te laten vervaardigen.

 

Huisstijl ontwerpen

Uiteraard kunnen wij uw ideeen voor uw nieuwe huisstijl op onze ontwerp afdeling ook zelf vormgeven. Het grote voordeel voor u is dat wij automatisch volgens de richtlijnen werken zodat u verzekerd bent dat uw huisstijl die uitstraling krijgt die het beoogt.

Door gebruik te maken van Windows PC's en MAC kunt u uw ideeen in meerdere bestanden aanleveren. Wij lezen alles in.Openingstijden

ma-vrij : 8.00 t/m 17.00 uur.

24/7 online bereikbaar