headerphoto

Promotie

Promotie van een bedrijf of product is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Promotie kan ook op vele manieren. Wij zijn ervan overtuigd dat door uw bedrijfsgegevens op veel gebruikte producten te drukken u een goede indruk achterlaat bij potentiële klanten evenals bij uw vaste klanten.

Flyers

Ook het laten drukken van flyers is een goedkope manier en ook dit is met kleine of grote oplages makkelijk te produceren. Vooral bij evenementen of markten wordt hier veelvuldig gebruik van gemaakt.

Flyers nodig? Neem gerust contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.

Pennen

Dit is een veel voorkomend artikel die gebruikt wordt voor promotie doeleinde.Wees eerlijk! Wie gebruikt er nu geen pen? Bedrukte pennen zijn zeer populaire relatiegeschenken. Daarnaast worden bedrukte pennen veel gebruikt op beurzen en andere events. Pennen bedrukken is dan ook een voordelige manier waarmee u uw klanten kan laten herrineren wie u bent.

Spandoeken / Vlaggen

U kent ze wel. "Spandoeken" Ideaal tijdens evenementen om zo voorbijgangers te laten weten wie u bent, of een onderneming, Stichting, aankondiging of een aanbieding onder de aandacht te brengen.Wij leveren de doeken los, met Wand frame of Staande frame v.a. 1 exemplaar.

 

Beachflags / Decodoek

Jezelf kenbaar maken op beurzen, acties, evenementen, aankondigingen, bedrijfspresentaties, productpresentaties, etc. tal van mogelijkheden met een Beachflag, in 4 verschillende maten. Decodoeken worden met aluminium lijst geleverd. Enkelzijdig, mooi voor aan de muur bijvoorbeeld of dubbelzijdig om in de ruimte te plaatsen. Maar ook Pop-up wanden met Decodoek, recht of gebogen.

Roll-up Banners, Stickers, Canvasdoeken, Trespa Borden en meer..........

Mogelijkheden te over, heeft u vragen schroom niet contact op te nemen.

Promotie materiaal

Wij van Avanti kunnen voor u veel soorten promotie materiaal bedrukken. Als u op zoek bent naar een speciaal product, laat het ons weten zodat wij voor u een oplossing kunnen zoeken.

Rollup BannerOpeningstijden

ma-vrij : 8.00 t/m 17.00 uur.

24/7 online bereikbaar